Vreme je za novi web sajt!

Izrada web sajta blog

Novine čita vrlo malo ljudi, flajere više niko nema vremena da pogleda, ali šta baš svako radi dok čeka prevoz? Šta je to što svaki čovek barem par puta dnevno uradi dok pije jutarnju kafu ili dok se vozi natrag sa posla? Lista svoj mobilni telefon! „Produženu ruku“ kako se ove čudne spravice još nazivaju, možete pronaći kog svakog stanovnika, a odavno je prevaziđena njegova osnovna funkcija, sama komunikacija.

Složićete se da ne vredi da trošite svoj novac na reklamu koja neće raditi posao. Internet marketing definitivno NIJE jedna od tih stvari. Pravljene sajta je ozbiljan posao i jedan od osnova marketinga. Ukoliko bi vaš brend bio kuća, a vi želite da podignete spratove kroz marketing, kvalitetan i dobar web site bi bio temelj. Vaš web sajt je vaš identitet, on svim klijentima govori o tome da li ste odgovorni, savesni, koliko ste ažurni i da li im se isplati da sa vama posluju.

Naravno, sada bilo ko može napraviti svoj web sajt. Možda vam je to nekad i palo na pamet: „Zašto bih davao nekome da to radim, kada već mogu i sam?“. Naravno da možete i sami, ali upravo u tome leži finesa pravljenja sajta, mi znamo trikove koji su potrebni da bi se ljudi na vašem sajtu zadržali, a zatim i izabrali ono što nudite.

Koji su to trikovi?

Web dizajn!

Davno su prošla vremena kada je dizajn bio shvaćen kao nešto sporedno. Svi koji žele da se ozbiljno bave bilo kojim biznisom moraju biti svesni da je web dizajn način na koji se vi predstavljate svetu. Ukoliko niste kreativni, atraktivni i dovoljno interesantni, nema veze što imate i najsavršeniji proizvod na svetu – niko neće obraćati pažnju na njega.

SEO optimizacija!

Moguće je da ste se već sreli sa ovom rečju i vrlo je vešto izbegli pošto zvuči vrlo komplikovano. Jednostavno rečeno, SEO optimizacija je ono zbog čega će vaš sajt izaći prvi na pretrazi na guglu. Ako niste sigurni koliko je to bitno, probajte da se setite kada ste poslednji put ušli na drugu stranu na guglu. Nikada? Upravo tako. Veoma je bitno da vaš sadržaj bude dostupan, a zahvaljujući ljudima koji poznaju tajne SEO optimizacije, sada ćete to moći da dobijete uz svoj web sajt.

Na kraju, postavlja se pitanje: „A kakva je cena?“. Ne treba da vam bude neprijatno da postavljate ovo pitanje, jer ste vi ti koji nabavljate svoj sajt i treba da maksimalno moguće uskladite cenu i kvalitet web site-a. Bez ustručavanja pitajte osobu da vam da tačan iznos – tako ćete jedino znati na čemu ste.

Mi smo svakako tu za sva vaša pitanja, ukoliko vas interesuje jeftina izrada web sajta ili imate bilo koju drugu nedoumicu, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku. Neko od nas će vam vrlo rado odgovoriti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *