Bez obzira da li ste manja firma ili velika kompanija, imate ogromne šanse da predstavite svoje proizvode i usluge velikom broju korisnika. Marketing na društvenim mrežama pomaže da iskoristite najnovije trendove u društvenim medijima i najbolje prakse kako biste razvili strategije koja korisnike pretvaraju u lojalne kupce.

Marketing na društvenim mrežama (social media marketing), je vrsta internet marketinga koja koristi društvene mreže kao marketinški alat. U okviru naše kompanije zaposleni su eksperti specijalizovani za promociju na društvenim mrežema poput, Facebook, Instagram, Twitter, Google+, LinkedIn.

Društvene platforme pružaju veću mogućnost za povezivanje sa vašom publikom. U stvari, marketing na ovim platformama je jedan od najkorisnijih načina za reklamiranje vašeg poslovanja.

Bez obzira da li pružate informacije, delite linkove ili dajete posebne ponude svojim foloverima, društvene platforme su odličan način za interakciju, povezivanje i konverziju.   

Radili smo dosta marketinških kampanja i imamo iskustva u kreiranju efikasnih nastupa na društvenim medijima koji su jedinstveni za vaš posao.     

Prilagodićemo kampanju Vašim specifičnim ciljevima i drugim važnim ključnih pokazateljima poslovanja. 

Oglašavanje u društvenim medijima je odličan način za povećanje prepoznatljivosti brenda. Ako želite da se oglašavate na društvenim medijima važan je plan oglašavanja. Mnogi naši klijenti ciljaju svoje tržište na društvenim medijima putem organskih poruka i plaćenog oglašavanja. Sve kampanje uključuju optimizovane oglase za mobilne uređaje, instalaciju mrežnih piksela za praćenje, upravljanje korisničkim nalozima.

Marketing na Društvenim Mrežama

Kako usluge društvenih medija utiču na poslovne ciljeve?

Društveni mreže omogućavaju da upoznate svoju publiku, šta im se sviđa, šta traže i kako ste ispunili njihova očekivanja.

Pet načina kako društveni mediji da utiču na poslovanje:

1. Društveni mediji omogućavaju da informišete

Prvo i najvažnije, platforme društvenih mreža informišu svoju publiku. Bez obzira na to što objavljujete, u suštini dajete informacije o vašeg poslovanja. Ako imate akcije na neke proizvode obavestite svoju publiku. Ako delite link do najnovijeg bloga na sajtu, informišete svoju publiku. Ako najavljjete neki događaj, pogodili ste! I dalje informišete svoju publiku. Pružanje informacija omogućava vam da postanete lider u vašoj industriji, i pokazuje pratiocima da ćete im dati korisne informacije, a ne samo stvari za prodaju. Što više znaju o vašim proizvodima i uslugama, verovatnije je da će kupiti!

2. Društveni mediji omogućavaju da delite

Informacije nisu ništa ako se ne dele, zbog čega su usluge društvenih medija toliko efikasne. Ove platforme su izgrađene za razmenu informacija široj publici. Pratioci mogu da vole i dele sadržaj, što njihovim pratiocima omogućava da to isto rade a proces se nastavlja ciklično. To znači da samo deljenjem jednog bloga na 600 vaših pratioca, ta cifra može dvostruko, trostruko poraste zahvaljujući prirodi platformi društvenih medija. To ne znači da će sve što delite biti viralno, ali društvene medijske usluge otvaraju vrata toj mogućnosti.

3. Društveni mediji omogućavaju da date pratiocima pregled

Davanje pregleda je odličan način da ih uključite. Kada im pokažete da se radi na novim proizvodima, uslugama, specijalitetima ili događajima, verovatno će se vratiti da bi saznali više.

4. Društveni mediji omogućavaju da se povežete

Ne samo da su društvene mreže korisne za razmenu informacija, već su i odličan način povezivanja s drugima u vašoj industriji, učenju od njih, pa čak i izgradnji odnosa koji vam omogućuju da ojačate svoj autoritet.

5. Društveni mediji omogućavaju da učite

Društveni mediji su takođe odlično mesto za učenje o vašoj konkurenciji, šta vaša ciljna publika voli, na šta reaguju i čime se bave, i još mnogo toga. Možete videti kako konkurencija koristi društvene medije i gledati kako njihovi korisnici reagiraju. To je skoro kao da koristite konkurenciju za eksperimente da biste videli koje post strategije rade, a koje ne.

Marketing na Društvenim Mrežama

Na kojim platformama mogu da se oglašavam?

Specijalizovani smo za marketing na pet različitih platformi za oglašavanje za vašu marketinšku kampanju. Oni su najpopularniji, a što se nas tiče, oni su i najefikasniji!

Nudimo usluge marketinga na društvenih medija za sledeće platforme:     

Facebook , Twitter, Pinterest, LinkedIn, Instagram

Sve ove platforme rade na jedinstven način kako bi postigle rezultate za bolje poslovanje.