Izrada sajta

Ukoliko vam je potreban web sajt koji će predstaviti vašu firmu u najmodernijem svetlu, a ujedno i pospešiti vaše poslovanje, redizajn već postojećeg sajta ili jednostavno imate potrebu za firmom koja će vam održavati sajt,  na pravom ste mestu!!!

Izrada sajta je prvi korak ukoliko ste odlučili da vaše poslovanje predstavite na internetu.

Već dugo živimo u digitalnom dobu, prošlo je vreme kada su ljudi kupovali šetajući od radnje do radnje. Statistike kažu da sve što ih zanima, kupci najpre potraže online, a verovatno to radite i sami. 
Vaši potencijalni kupci su na internetu, tamo bi trebalo da bude i vaš biznis.

Ukoliko tek započinjete posao ili želite da promenite tok i unapredite postojeći, dođete do novih klijenata i povećate prodaju – izrada web sajta je vaša prečica do osvajanja internet tržišta.

Izrada web sajta koji prodaje

Prednosti internet prezentacije shvatili su mnogi, tako da se novi sajtovi pojavljuju svakodnevno. Odavno više nije dovoljno zakupiti domen i postaviti bilo kakav sadržaj.

Web sajt je lična karta vašeg biznisa na internetu, a na osnovu sadržaja na njemu potencijalni kupci stiču utisak o vama. Prve impresije su izuzetno važne. Neka istraživanja pokazuju da imate samo nekoliko sekundi da ostavite pozitivan utisak na posetioca sajta, inače će otići dalje i odustati od poziva ili kupovine.

Kako biste se istakli među konkurencijom, veoma je važno kakav sajt prezentuje vaše poslovanje. Da li je dovoljno interaktivan, funkcionalan i lak za uotrebu? Ima li odgovarajući sadržaj? Odlaze li posetioci ravnodušni ili reaguju na vaš poziv na akciju?

Detalji čine razliku i potencijalnog kupca pretvaraju u sigurnog i zadovoljnog klijenta, a vama donose brži rast, bolju poziciju na tržištu i veću zaradu.

Zbog toga izradu sajta ne treba da prepuštate bilo kome. Izaberite iskusne profesionalce koji će znati da osmisle i izrade web sajt za specifične potrebe vašeg biznisa. 

Naša agencija pruža kompletnu uslugu izrade web sajta od ideje do realizacije.

Enigmatic - web development office

Web sajt po meri vašeg biznisa

Proces izrade sajta je kompleksan i obuhvata analizu i procenu svih aspekata vašeg poslovanja. Na kraju dobijate web sajt koji se obraća adekvatnoj ciljnoj grupi i u potpunosti odgovara vašim potrebama, poslovnim ciljevima  i mogućnostima.

Naš tim ima sve tehničke kapacitete, znanja i veštine da odgovori na sve specifične zahteve klijenata. Nudimo vam izradu povoljnih web sajtova u gotovim CMS temama (WordPress, Drupal, Joomla…) ali i kompleksnih i unikatnih programerskih rešenja, web portala, kreiranje web prodavnica…

Usluga izrade sajta podrazumeva:

  • Preciznu analizu konkurencije 
  • Detaljnu procenu postojećeg stanja na tržištu i mogućnosti razvoja
  • Odabir savremenog dizajna u skladu sa vašim biznisom i potrebama 
  • Izradu sajta: kreiranje menija i dodavanje sadržaja (tekstovi, fotografije i ostali vidovi materijala)
  • Instalaciju korisnih dodataka
  • Responsive web sajt koji je prilagođen korišćenju na svim uređajima
  • Osnovnu SEO optimizaciju za bolje pozicioniranje na pretraživačima 
  • Povezivanje sa poslovnim nalozima na društvenim mrežama 
  • Backup-ovanje podataka nakon izrade web stranice
  • PLUS: obuka o korišćenju i samostalnom ažuriranju vašeg sajta, smernice za dalje internet marketing aktivnosti

Cena izrade sajta

Koliko košta izrada web sajta je najčešće pitanje koje dobijamo od naših klijenata. Svakom projektu pristupamo individualno, a na cenu izrade sajta utiče više faktora – kompleksnost projekta, specifični zahtevi klijenta, rokovi izrade, vrsta materijala…

 

Enigmatic - web development office

Zato vas pozivamo da nas kontaktirate za potpuno besplatne i neobavezujuće konsultacije. Naš iskusni tim profesionalaca vam je na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice, ali i stručne i prijateljske savete kako biste doneli najbolju odluku i izabrali optimalno rešenje za online prezentaciju vašeg biznisa.

Garantujemo vam najbolju ponudu u skladu sa vašim potrebama, željama i finansijskim mogućnostima.

Napravite prvi korak – popunite online formular

I put od hiljadu milja počinje prvim korakom. Uspešan online život vašeg poslovanja može započeti baš OVDE i baš SADA.

Ukoliko želite moderan, kvalitetan sajt koji za vas radi 24/7 i donosi vam sigurne prihode, popunite formular. Na osnovu podataka, u najkraćem roku dobićete preciznu ponudu izrade web stranice i dalje instrukcije za saradnju.

kontaktirajte nas